Wystartowała wielka loteria EcoCar – „Klikam, jadę i wygrywam”. Codziennie jeden z pasażerów taksówek EcoCar w Warszawie, we Wrocławiu lub w Trójmieście wygrywa 1000 zł. Nagrodą główną jest wycieczka do Dubaju o wartości 20 tysięcy zł. Pula wszystkich nagród w loterii to aż 50 tysięcy zł. Loteria trwa do 15 czerwca.
- Wystarczy zarejestrować się na stronie loteria.ecocar.pl i zamówić kurs taxi hybrydową Toyotą, Hyundai’em, Teslą lub przejazd Mercedesem Vito za z góry umówioną cenę. Każdy ma szansę na wygraną – mówi Ilona Fijałek, kierownik marketingu EcoCar S.A.

W loterii biorą udział wszystkie przejazdy pasażerów, którzy zgłosili się do zabawy, zamówili i zrealizowali kurs przez aplikację EcoCar poza godzinami porannych lub wieczornych szczytów. Każdy wylosowany pasażer codziennie wygrywa doładowanie na przejazdy taksówkami w aplikacji EcoCar o wartości 500 złotych oraz 500 złotych w gotówce. Loteria potrwa do 15 czerwca.

W losowaniu nagrody głównej biorą udział wszyscy pasażerowie, którzy pobrali aplikację EcoCar i zrealizowali przejazd. Na zwycięzców czeka wycieczka do Dubaju dla dwóch osób, z przelotem, noclegiem w luksusowym hotelu oraz pakietem atrakcji na miejscu o wartości 20 tysięcy złotych.  Loteria jest promowana w naszych taksówkach, w kampanii billboardowejw Warszawie, we Wrocławiu i w Trójmieście, w Internecie oraz w Radio.

- Mamy nadzieję, że nasza zabawa zainteresuje nowych klientów i przekona do sprawdzenia EcoCar. Wykorzystujemy technologię analizy danych w czasie rzeczywistym i optymalizujemy czas dojazdu samochodu do klienta. Informacja o czasie dojazdu wyświetla się na bieżąco na ekranie aplikacji. System planuje ruch samochodów i dobiera optymalną trasę, a przez to ogranicza emisję dwutlenku węgla i minimalizuje zużycie pojazdów

Ilona Fijałek

31957902_1021832961297500_2134475905752367104_o.jpg
Zgłoszenia do loterii: Strona www Wielkiej Loterii EcoCar

EcoCar Spółka Akcyjna należy do renomowanego polskiego funduszu typu private equity WinVentures sp. z o.o. SKA, który jest pośrednio wspierany przez Krajowy Fundusz Kapitałowy. EcoCar to pierwsza firma z aplikacją taxi, z własną flotą ponad 500 hybrydowych i elektrycznych samochodów. Z usług EcoCar korzysta ponad 3,5 mln klientów. Spółka aktualnie prowadzi kampanię reklamową, wykorzystując nośniki OOH i Internet, w której prezentuje Teslę oraz zachęca do korzystania z hybrydowych taksówek, które posiada w swojej flocie.

Więcej informacji: Faustyna Mołdawiak faustyna@warsawconsultants.eu