Kocham Warszawę! Tesla EcoCar na Pl. Europejskim

Kocham Warszawę! Tesla EcoCar na Pl. Europejskim

EcoCar rozpala miasto Gorrrąco - tak było w miniony weekend w warszawskim STIXX Bar & Grill na Pl. Europejskim w Warszawie. Przygotowaliśmy wiele atrakcji, ale i tak gwiazdą wieczoru była Tesla 😊Zresztą zobaczcie sami.#DziejeSię #EcoCar #Warszawa #Event #RozpalamyMiasto #Gorąco#ogień #stixx #piekło #GrzechuWarte
EcoCar Spółka Akcyjna należy do renomowanego polskiego funduszu typu private equity WinVentures sp. z o.o. SKA, który jest pośrednio wspierany przez Krajowy Fundusz Kapitałowy. EcoCar to pierwsza firma z aplikacją taxi, z własną flotą ponad 500 hybrydowych i elektrycznych samochodów. Z usług EcoCar korzysta ponad 3,5 mln klientów. Spółka aktualnie prowadzi kampanię reklamową, wykorzystując nośniki OOH i Internet, w której prezentuje Teslę oraz zachęca do korzystania z hybrydowych taksówek, które posiada w swojej flocie.
EcoCar zdominował Warszawę. "Coś niesamowitego!" Zobacz koniecznie!

EcoCar przejął Złote Tarasy... a przy okazji zdominował Warszawę :)Tesla S w naszych barwach w Złotych Tarasach, rabaty i niespodzianki dla klientów centrum handlowego, a na deser - przejazd korowodu 30 biało-zielonych eco-taksówek! Jak komentowali ten spektakl ci, którz
Kierowcy EcoCar szkolą się pod okiem Tomasza Kuchara

Kierowcy EcoCar szkolą się w Akademii Bezpiecznej Jazdy Tomasza Kuchara, w ośrodku doskonalenia techniki jazdy Driveland. Instruktorzy ABJTK uczą naszych kierowców technik Eco Drivingu oraz jazdy defensywnej, żeby wszyscy pasażerowie taksówek EcoCar czuli się bezpiecznie.
EcoCar na CEE M&A Awards

Wielka gala CEE M&A Awards w hotelu InterContinental Warsaw za nami. Nagrody dla firmy prawniczej roku, funduszu Venture Capital roku oraz transakcji roku – wręczone. EcoCar wspiera każdy biznes – duży i mały – więc i w tym przypadku nie było inaczej. Odpowiadaliśmy za komfortowy przejazd uczestników Gali
EcoCar - Klikam i jadę

Zamów bezpieczny przejazd przez aplikację w Warszawie, Wrocławiu lub w Trójmieście. Klikasz i jedziesz. W aplikacji możesz wybrać hybrydowy samochód taxi i zapłacić za przejechane kilometry, a w Warszawie dodatkowo czarnego Mercedesa Vito, w którym z góry wiesz, ile zapłacisz za przejazd.