Ponad 1,5 mln użytkowników portalu zakupowego Planet Plus może odzyskać 20 złotych za pierwszy przejazd samochodami EcoCar.  - Wystarczy zarejestrować się w programie cashback, pobrać aplikację EcoCar, a w zakładce „Promocje” wpisać kod „planetplus”. Za pierwszy zrealizowany przejazd EcoCar zwróci 20 złotych na konto cashback w portalu Planet Plus – mówi Ilona Fijałek, kierownik marketingu EcoCar S.A.

Planet Plus to nowoczesna platforma zakupowa, za pomocą której klienci mogą bez wychodzenia z domu dokonywać zakupów produktów lub usług u ponad 700 dostawców i dodatkowo korzystać z szerokiej oferty zniżek oraz promocji. Za każdą transakcję Planet Plus gwarantuje swoim użytkownikom zwrot gotówki.Cashback łączy się z promocjami i wyprzedażami, dzięki temu kupujący mogą zaoszczędzić jeszcze więcej. Z portalem Planet Plus oprócz EcoCar, współpracują m.in. Allegro, Zara, RTV Euro AGD, Tchibo, Answear, Zalando, Media Expert, Saturn, Groupon, Douglas, Sephora, LOT, Agito i wiele innych znanych marek.
34560490_1723771864336578_2077074367920996352_n.png
EcoCar Spółka Akcyjna należy do renomowanego polskiego funduszu typu private equity WinVentures sp. z o.o. SKA, który jest pośrednio wspierany przez Krajowy Fundusz Kapitałowy. EcoCar to pierwsza firma z aplikacją taxi, z własną flotą ponad 500 hybrydowych i elektrycznych samochodów w Warszawie, we Wrocławiu i w Trójmieście. Z usług EcoCar skorzystało już ponad 3,8 mln klientów.

Wystartowała wielka loteria EcoCar – „Klikam, jadę i wygrywam”. Codziennie jeden z pasażerów taksówek EcoCar w Warszawie, we Wrocławiu lub w Trójmieście wygrywa 1000 zł. Nagrodą główną jest wycieczka do Dubaju o wartości 20 tysięcy zł. Pula wszystkich nagród w loterii to